Tarjoamme myös yksityistilaisuuksia pakohuoneeseemme!

  • Pikkujoulut
  • Merkkipäivät
  • Virkistyspäivät
kokoustila t mallin pöytäjärjestely, pakohuone lahti

Kokoustilat omaan käyttöön, myös lämpimän ruoan mahdollisuus! (TULOSSA PIAN)

Tarvittaessa järjestämme kahvitarjoilut, täytekakut sekä purtavaa ja virvokkeet.

Kakkutarjoilu pakohuoneen aulassa

Viettäkää unohtumaton päivä pakohuoneella ja varatkaa paikka kokonaan itsellenne! Toisten paetessa hyytävän Hannibalin kynsistä, muu ryhmä voi nauttia aulassamme halutuista ruoka- ja juomatarjoiluista, sekä viettää aikaansa esimerkiksi pelaten lautapelejä tai Buzz -tietovisapeliä! Myöhemmin tänä vuonna valmistuu myös ruokailutilat joissa mahdollisuus myöskin lämpimään ruokaan!

Tiedossa synttärit tai pikkujoulut kaveriporukalla? Palvelukattaus koskee myös yksityisiä!

Ota meihin yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva paketti! Yksityistilaisuudet mahdollisia myös normaalien aukioloaikojen ulkopuolella!

KYSY TARJOUSTA

KOKOUSTILAT 24 HENGELLE!

Tällä hetkellä viimeistelyä vaille olevat kokoustilat tarjoavat oivan mahdollisuuden nauttia pakopelien yhteydessä myös ruokatarjoilut samoissa tiloissa! Tilat ovat käytössä syyskuun puolenvälin jälkeen. Tulkaa viettämään unohtumaton päivä pakohuoneella, nauttien pelien ohessa esimerkiksi maittavia alkupaloja, joiden raaka-aineet tulevat Euroopan pientuottajilta!  Jos näiden harvinaisten herkkujen jälkeen mahaan jäi vielä tilaa, on hyvä pitää mielessä, että tiloissamme on mahdollisuus myös lämpimään ruokaan!

Tiloissa on 65″ televisio sekä valkotaulu kokouksia ja muita tilaisuuksia varten. Tv:n kautta voi myös seurata toisten ryhmien etenemistä pakohuoneissa.​

Mahollisuus kahvitarjoiluiden lisäksi myös kattavampaan ruokatarjoiluun alkupaloineen, sekä myöskin lämpimään ruokaan.​

Istumapaikkoja jopa 24 hengelle. pöytäryhmät voidaan asettaa eri järjestykseen ryhmänne tilanteen ja tarpeen mukaan.

Close Menu