Tarjoamme myös yksityistilaisuuksia pakohuoneeseemme!

Pikkujoulut
Merkkipäivät
Virkistyspäivät

Pakohuoneet ovat ihanteellinen tapa irtautua arjesta mielekkäällä sekä hieman erilaisella tavalla. Pakopelit testaavat ryhmän kommunikointi- ja yhteistyötaitoja, minkä takia ne sopivatkin mainiosti juuri yrityksille! Yhteiset onnistumisen kokemukset lähentävät ryhmän jäseniä ja kokemuksessa riittää varmasti muisteltavaa. Meiltä löydätte tällä hetkellä kaksi visuaalisesti upeaa huonetta täynnä kiehtovia tehtäviä. Kauhuaiheinen Hannibal ja upea steampunk–henkinen Dr. Shtein. Yksi pakopeli vie siivouksineen aikaa noin 1,5 tuntia, joten kahdelle peräkkäiselle ryhmälle varaamme peleihin aikaa kolme tuntia. Samaan aikaan pakohuoneisiimme mahtuu pelaamaan jopa 16 henkilöä.

Viettäkää unohtumaton päivä pakohuoneella ja varatkaa itsellenne myös kokoustilat! Pakopelien lisäksi ryhmä voi nauttia kokoustiloissamme halutuista ruoka- ja juomatarjoiluista, sekä viettää aikaansa esimerkiksi pelaten lautapelejä! Mukaan voi tuoda halutessaan myös omat ruoka-/juomatarjoilut tai käyttää omaa catering -palvelua.

Kokoustiloissamme on myös mahdollista järjestää wine tasting. Tiedustele lisää täyttämällä lomake tai sähköpostilla. Wine tasting on varattava vähintään 5 viikkoa ennen tapahtumaa kouluttajan aikataulun vuoksi!

Tiedossa synttärit tai pikkujoulut kaveriporukalla? Palvelukattaus koskee myös yksityisiä!

Ota meihin yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva paketti! Yksityistilaisuudet mahdollisia myös normaalien aukioloaikojen ulkopuolella!

KYSY SAATAVUUTTA

Pakohuone pikkujoulut alkupala tapas, pako group lahti

HINNASTO

Kokoustilan hinta on 75€ / h. Minimi veloitus on 1h. Jokaisesta alkavasta tunnista veloitamme täyden tunnin verran.
Voitte varata tilat käyttöönne joko ennen peliä, pelin jälkeen tai sekä että. Pelien ajalta emme veloita hintaa kokoustilasta.

Hintaan kuuluu vain kokoustilan käyttö, kaikki muu ylimääräinen veloitetaan erikseen.

Pelien hinta määräytyy normaalin hinnastomme mukaisesti. Hinnaston löydät täältä.
Peliajat määräytyvät varauskalenterimme aikojen mukaisesti: 13:00, 14:30, 16:00, 17:30, 19:00, 20:30. Aukioloaikojen ulkopuolelle varattavissa tilaisuuksissa on mahdollista joustaa peliajoissa.

huom. Laskulla maksettaessa perimme laskutuslisän 10€.

LISÄPALVELUT

Mysteerilahja 10€ / hlö
Virvoitusjuoma 2,5€ / hlö

TARJOILUT min. 12 hlö
Alkupalalajitelma 17€ / hlö
Täytekakku + kahvi 10€ / hlö
Kahvi + suolainen tai makea 7€ / hlö
Hedelmälajitelma 5€ / hlö

Alkupaloissa on yhteensä noin 180g leikkeleitä ja juustoja/henkilö. Tyypillisesti tämä sisältää 3 x juustoa ja 3 x leikkelettä, oliiveja sekä leipää. Pidätämme oikeuden korvata ja vaihtaa tuotteet vastaaviksi saatavuuden mukaan.

Pako Group mysteerilahja, kokoustilan lisäpalvelu. Musta ja punainen lahjapussi

Yllätä osallistujat mysteerilahjalla!

Voit tilata jokaiselle osallistujalle yllätyslahjan hintaan 10€/hlö. Mysteerilahja voi olla esimerkiksi pieni pulma tai jokin muu hauska esine.

KOKOUSTILAT 24 HENGELLE!

Erityisesti yrityksille suunnatut kokoustilat tarjoavat oivan mahdollisuuden nauttia pakopelien yhteydessä myös ruokatarjoilut samoissa tiloissa! Tulkaa viettämään unohtumaton päivä pakohuoneella, nauttien pelien ohessa esimerkiksi maittavia alkupaloja!

Tiloissa on 65″ televisio sekä valkotaulu kokouksia ja muita tilaisuuksia varten.

Mahdollisuus kahvitarjoiluiden lisäksi myös kattavampaan alkupala tarjoiluun.

Pöytäryhmät voidaan asettaa eri järjestykseen ryhmänne tilanteen ja tarpeen mukaan.