Yrityksille – Pakohuone Lahti – Escape Room | Pako Group

Tarjoamme myös yksityistilaisuuksia pakohuoneeseemme!

  • Pikkujoulut
  • Merkkipäivät
  • Virkistyspäivät

Kokoustilat omaan käyttöön!
Mahdollisuus maittaviin alkupaloihin.

Tarvittaessa järjestämme kahvitarjoilut, täytekakut sekä purtavaa ja virvokkeet.

Viettäkää unohtumaton päivä pakohuoneella ja varatkaa paikka kokonaan itsellenne! Toisten paetessa hyytävän Hannibalin kynsistä, muu ryhmä voi nauttia tiloissamme halutuista ruoka- ja juomatarjoiluista, sekä viettää aikaansa esimerkiksi pelaten lautapelejä tai Buzz -tietovisapeliä! Halutessanne saatte käyttöönne kokous-/ruokailutilat, joissa mahdollisuus myöskin nauttia harvinaisia alkupalaherkkuja! Alkupalatarjoilussa mukana erilaisia lihoja ja juustoja Euroopan pientuottajilta. Näitä maittavia herkkuja ei ruokakaupan hyllyltä löydy!

Kokoustiloissamme on myös mahdollista järjestää wine tasting. Tiedustele lisää täyttämällä lomake tai sähköpostilla. Wine tasting on varattava vähintään 5 viikkoa ennen tapahtumaa kouluttajan aikataulun vuoksi!

Tiedossa synttärit tai pikkujoulut kaveriporukalla? Palvelukattaus koskee myös yksityisiä!

Ota meihin yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva paketti! Yksityistilaisuudet mahdollisia myös normaalien aukioloaikojen ulkopuolella! huom. Laskulla maksettaessa perimme laskutuslisän 10€.

KYSY TARJOUSTA

Pakohuone pikkujoulut alkupala tapas, pako group lahti

KOKOUSTILAT 24 HENGELLE!

Erityisesti yrityksille suunnatut kokoustilat tarjoavat oivan mahdollisuuden nauttia pakopelien yhteydessä myös ruokatarjoilut samoissa tiloissa! Tulkaa viettämään unohtumaton päivä pakohuoneella, nauttien pelien ohessa esimerkiksi maittavia alkupaloja, joiden laadukkaat raaka-aineet tulevat Euroopan pientuottajilta!

Tiloissa on 65″ televisio sekä valkotaulu kokouksia ja muita tilaisuuksia varten. Tv:n kautta voi myös seurata toisten ryhmien etenemistä pakohuoneissa!

Mahollisuus kahvitarjoiluiden lisäksi myös kattavampaan alkupala tarjoiluun, mm. 48kk parmesania ja ilmakuivattua Iberico cebo -kinkkua.

Istumapaikkoja jopa 24 hengelle. pöytäryhmät voidaan asettaa eri järjestykseen ryhmänne tilanteen ja tarpeen mukaan.

Sulje Valikko