YRITYKSET & RYHMÄT

Vietä toiminnantäyteinen päivä pakohuoneiden tai VR-pelien parissa! Oli kyseessä sitten synttärit, polttarit tai esimerkiksi yrityksen virkistyspäivät, löydät meiltä mielekästä tekemistä joka tilaisuuteen!

Vieraile myös Kvantin verkkosivuilla katsomassa virtuaalipelivalikoimamme!

Alapuolelta löydät yhteydenottolomakkeen!

ONNISTUMISIA YHDESSÄ!

Pakohuoneet ovat ihanteellinen tapa irtautua arjesta mielekkäällä sekä hieman erilaisella tavalla. Pakopelit testaavat ryhmän kommunikointi- ja yhteistyötaitoja, minkä takia ne sopivatkin mainiosti juuri esimerkiksi yrityksille! Yhteiset onnistumisen kokemukset lähentävät ryhmän jäseniä ja kokemuksessa riittää varmasti muisteltavaa. Meiltä löydätte tällä hetkellä kaksi visuaalisesti upeaa huonetta täynnä kiehtovia tehtäviä. Kauhuaiheinen Hannibal ja upea steampunk–henkinen Dr. Shtein. Yksi pakopeli vie siivouksineen aikaa noin 1,5 tuntia, joten kahdelle peräkkäiselle ryhmälle varaamme peleihin aikaa kolme tuntia. Samaan aikaan pakohuoneisiimme mahtuu pelaamaan jopa 12 henkilöä.

UUTUUTENA tiloihimme on auennut Kvantti – Virtual Reality Arcade, jossa tällä hetkellä on käytettävissä 3 kpl HTC Vive Pro virtuaalilasein varustettua peliasemaa. Pelivalikoimastamme löydät yli 30 erilaista peliä, joten jokaiselle löytyy varmasti jotakin pelattavaa. Virtuaalimaailma on uuden ajan tapa kokea vaikuttavia elämyksiä ja pelata mielenkiintoisia pelejä mitä mielikuvituksellisimmissa ympäristöissä. Kokemuksiin voit uppoutua joko yksin tai yhdessä ystäviesi kanssa! Taisteltkaa toistenne rinnalla tai toisianne vastaan!

Ota meihin yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva paketti! Yksityistilaisuudet mahdollisia myös normaalien aukioloaikojen ulkopuolella!

OTA YHTEYTTÄ

team building 4:n hengen ryhmä
kvantti virtual reality arcade logo

VIERAILE MYÖS KVANTTI - VIRTUAL REALITY ARCADEN OMILLA VERKKOSIVUILLA

Tutustu virtuaalitodellisuuteen ja katso tämänhetkinen pelivalikoimamme sekä pelien trailerit!