Pako Group Oy

Askonkatu 13E (4. kerros) 15100 Lahti
+358 44 9827351
info@pakogroup.fi

Avoinna
Ti-Pe klo 17-20
La klo 13-20
Su klo 13-17
Pelit vain ajanvarauksella!

Pako Group Oy
Askonkatu 13 E 15100 Lahti

YLEISTÄ

Pako Group Oy on Lahteen perustettu uusi pakohuone-yritys! Tavoitteenamme on luoda mahtavia ja mieleenpainuvia kokemuksia, sekä tarjota teille uusia haasteita mahdollisimman pian! Yksi aatteemme on perinteisten munalukkopulmien sijaan käyttää uusia ja erilaisia ratkaisuja!

Yhteistietomme löytyvät tämän sivun alusta sekä verkkosivumme alareunasta. Älä epäröi ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla mikäli teille ilmenee minkäänlaisia kysymyksiä!

Pakohuoneemme on mahdollista pelata myös englanniksi ja venäjäksi! Muista mainita tämä lisätietokentässä varausta tehdessäsi!

MITÄ TARVITSEN ENNEN PAKOHUONEESEEN SAAPUMISTA?

Pakohuoneeseen tullessasi sinun ei tarvitse ottaa mukaan muuta kuin oikea asenne! Opetamme kaiken tarvisemanne paikan päällä ja kerromme yleiset toimintaohjeet. Olkaa paikalla viimeistään 10 minuuttia ennen varattua aikaa, jotta pelinhoitaja ehtii selostaa pelin kulun ennen huoneeseen siirtymistä.

MILLÄ MAKSUTAVOILLA VOIN MAKSAA?

Meillä käy yleisimmät maksukortit(Visa, MasterCard, American Express), Edenredin virikesetelit sekä maksukortti, Smartumin kulttuuriseteli, Smartum-maksukortti, ePassi, Eazybreak ja käteinen.

Pakohuoneeseen maksuvälineinä käyvien pankkikorttien logot
Pakohuoneeseen käyvien kulttuuriseteleiden logot