• Artikkelin kategoria:Yleistä

Hei ja tervetuloa seuraamaan pakohuone-blogiamme! 

Escape Room, Pakohuone, Pakopeli, mysteerihuone, quest… Tälle pelimuodolle löytyy monta nimeä, mutta kaikkien nimitysten takana piilee sama periaate. Ryhmällä on 60 minuuttia aikaa suorittaa eteensä tulevat tehtävät, pulmat ja arvoitukset, unohtamatta tietenkään pelin tärkeintä osaa eli tiimityöskentelyä!

Tämä ulkomailta lähtöisin oleva, alunperin tietokonepeleinä pelattu ajanviete on rantautunut Suomeen vuonna 2014. Pakohuoneiden suosio on tämän jälkeen ollut suuressa kasvussa ja nykyään pakohuoneyrityksiä onkin jo melkein 100!

Tulemme julkaisemaan täällä mm. postauksia uusien pelihuoneidemme rakennusprojekteista ja muita meihin ja pakohuoneisiin liittyviä kirjoitelmia! Tulette näkemään kuinka pakohuoneen suunnittelu- ja rakennnusprosessi käytännössä tapahtuu ja mitä kaikkea tulee eteen matkan varrella. Mukaan mahtuu niin onnistumisia kuin hieman takaiskujakin. Välillä kaikki menee juuri niin kuin pitikin ja välillä taas suunnitelmat lyödään lennosta aivan uusiksi! 

Oli sitten ajatuksissasi lähteä itse perustamaan pakohuonetta, tietää aiheesta enemmän, tai jotain muuta, on tämä blogi tutustumisen arvoinen! Tule siis mukaan seuraamaan meidän tarinaamme!

Uuden pakohuoneen paikalle keltamustalla teipillä muodostettu oviaukko, jossa lukee coming soon