• Artikkelin kategoria:Yleistä

Pakohuoneliiketoimintamme on nyt myynnissä, vaihtoehtoisesti koko osakekanta. Uudistamme liiketoimintaamme ja haluaisimme löytää nyt pakohuoneille jatkajan.

Vuonna 2018 perustettu pakohuoneyritys Pakohuone Lahti – Pako Group (Pako Group Oy) on saanut valtavati kehuja asiakkailta ja pakohuoneet ovatkin sydämellä ja laadulla tehtyjä. Kävijöitä on ollut reippaasti ja lisää on varmasti tulossa.
Täysin valmis liiketoiminta alkaen hyvästä ja laadukkaasta pelikokemuksesta päättyen markkinoinnin optimointiin ja valmiiseen asiakaskuntaan.
Pakohuoneemme ovat ns. uuden aikakauden huoneita, eli ei munalukko/salkkuperiaatteella, vaan tekniikalla, sähköllä, ääniefekteillä ja tarinalla höystettyjä kokonaisuuksia. Ohjaaminen tapahtuu tietokoneelta ja/tai manuaaliselta ohjauskonsolilta. Pulmissa on ketjutus ja kommunikointi antureille on automatisoitu.
Toiminta tapahtuu n. 160m2 vuokratiloissa. Vuokra hillitty sijaintiin nähden.

Liiketoimintaan kuuluu:

• 2 tykättyä ja kehuttua pakohuonetta: Hannibal ja Dr. Shtein
• n. 40m2 kokoustila
• 2 vuokrapakopeliä
• verkkosivut
• kaikki liiketoimintaan kuuluva irtaimisto

Kokoustiloista pystyy helposti tekemään 3nnen pakohuoneen, eli laajentamismahdollisuuksia on. Lisäksi seinän takana on reippaasti lisää vuokrattavia neliöitä.
Yrityksen pakopelitoiminta työllistää tällä hetkellä 1-2 henkilöä, eli pariskunnalle tai 1 yrittäjä  + 1-2 osa-aikaista työntekijää mainio vaihtoehto.

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä sähköpostitse: info@pakogroup.fi