DINOLAAKSO - vuokrattava pakopeli

dinopeli kansikuva, pako group vuokra pakopeli. kuvan tekijä Jozef Cholp, vuokrapeli, pakopeli lasten peli

Pako Group tarjoaa nyt aivan uudenlaista aktiviteettia lastenjuhliin, ja miksei myös muuhunkin illanviettoon! Dinolaakso vuokrapakopeli on suunniteltu 5-8 vuotiaille lapsille ja se on varmasti mieleenpainuva ja erilainen kotona pelattava escape room -elämys.

Niinkuin nimikin jo kertoo, pakopeli on dinosaurusmaailman ympärille rakennettu kokonaisuus, joka sisältää toiminnallisia ja loogisia tehtäviä takaamaan hauskaa ja jännittävää seikkailua koko vierasväelle!

Vuokrapakopeli sisältää myös pienet yllätyslahjat osallistujille, jotka kuuluvat hintaan.

Peli pelataan yhdessä lasten kanssa niin, että aikuinen toimii pelinvetäjänä mukana tulevia ohjeita apuna käyttäen.

Kotona pelattava pakohuonekokonaisuus kulkee perille kätevästi matkalaukussa (paino n. 25kg), johon on koottu kattava setti viihdyttäviä pulmia. Kokoaminen käy helposti tarkkojen kuvaohjeiden avulla. Varauksen tekeminen onnistuu suoraan varauslomakkeen kautta. Enää sinun tarvitsee vain hakea pakopeli kotiisi!

Tilaa DINOLAAKSO kotiisi

Täytä oheinen lomake ja valitse mieluinen päivämäärä. Tilauslomakkeen kalenteri ei ole ajantasalla. Tarkistamme pakopelin saatavuuden kyseisenä päivänä ja palaamme sähköpostitse asiaan mahdollisimman pian!

Kiireellisissä tapauksissa voit soittaa numeroon 044 9827351.

Hinta: 69€ / Päivä

Nouda peli varauspäivänä ja palauta seuraavana päivänä sovittuun aikaan. Lisäpäivät sovittavissa erikseen.

Vuokrattavissa 15.10 alkaen

Täytä tilauslomake

Näin homma toimii

VARAA

Tutustu peliin ja varaa se sivulla olevan lomakkeen kautta. Tarkistamme saatavuuden ja sovimme kanssanne sopivat nouto- ja palautusajat.

NOUDA PELI

Nouda peli osoitteestamme Askonkatu 13 E, 15100 Lahti. Tarkemmat saapumisohjeet löydät täältä.

PELAA

Kokoa peli ohjeiden mukaan ja pelaa se yhdessä lapsiryhmän kanssa. Vahemmat toimivat pelissä pelinohjaajina, ohjeita apuna käyttäen. Pelin viritys vie noin 20-30 min ja peliaika on 30-60 min.

PALAUTA PELI

Pakkaa tavarat ohjeiden mukaisesti takaisin laukkuun ja palauta peli samaan osoitteeseen kanssamme sovittuun aikaan. 

LUE HUOLELLA MYÖS PELIN MYYNTI- JA TOIMITUSEHDOT ENNEN VARAUSTA!

Myynti- ja toimitusehdot

1. Sopijapuolet

Näitä sopimusehtoja sovelletaan Pako Group Oy:n (jäljempänä ”Vuokralleantaja”) ja vuokralleottajan (jäljempänä ”Vuokralleottaja”) välillä. Näillä ehdoilla ei vähennetä kuluttajan kuluttajansuojalainsäädännön mukaisia oikeuksia.

2. Vuokrauksen Kohde

Vuokrauskohteena on  Vuokralleottajan ja Vuokralleantajan sopima Pako Group Vuokrapakopeli, (jäljempänä Peli) tarkoitetaan asiakkaan valitsemaa vuokrattavan pakopelin kokonaisuutta, kuljetus arkkua/laatikkoa ja kaikkea sen sisältöä, joka on kirjallisesti listattu kunkin Pelin kohdalla erikseen.

3. Vuokra-aika

Vuokra-aika alkaa päivästä, jolloin peli noudetaan toimipisteeltä tai saapuu pelin vuokralleottajalle postitse. Vuokra-aika päättyy päivänä, jolloin peli palautetaan kaikkine tarvikkeineen pelin vuokraajalleantajalle. Vuokra-aikaan luetaan edellä mainitut nouto- ja palautuspäivät, ellei toisin sovita.

4. Luovuttaminen

Peli luovutetaan Vuokralleottajalle sopimuksen mukaisena Vuokralleantajan toimipisteestä Lahdessa. Mikäli muusta luovutuspaikasta tai tavasta esim. postitus on sovittu, vastaa Vuokralleottaja lähetys/nouto kuluista, ellei erikseen ole toisin sovittu. Peli tarkistetaan ja Vuokralleottaja hyväksyy Pelin.

5. Pelin Käyttö

Vuokralleottajan tulee tutustua Pelin turva- ja käyttöohjeisiin.
Vuokrattu Peli on Vuokralleantajan omaisuutta eikä sitä saa vuokrata, lainata, pantata tai luovuttaa muulla tavoin edelleen.
Vuokralleottajan tulee käyttää Peliä huolellisesti vain niille tarkoitettuun tavanomaiseen käyttöön, sekä käyttää Peliä käyttö-ohjeiden mukaisesti.
Peliä tulee säilyttää sisätiloissa lukuunottamatta tämän normaalia käyttötarkoituksen mukaista käyttöä ulkona mikäli tietty Peli tätä vaatii.
Peliä ei saa jättää lasten leikittäväksi yksin valvotun seikkailun päätteeksi.
Pelille aiheutuneesta vahingosta tai tuotteen katoamisesta tulee ilmoittaa välittömästi Vuokralleantajalle.

6. Pelin palautus

Vuokralleottajan tulee palauttaa Peli samaan toimipisteeseen mistä se oli luovutettu, ellei muuta ole erikseen sovittu. Peli tulee palauttaa välittömästi sovitun vuokrakauden päättyessä samassa kunnossa kuin se oli vuokralle luovutettaessa.
Mikäli Peli palautetaan myöhässä on Vuokralleantajalla oikeus laskuttaa ylimääräisten päivien vuokra tilaajalta.
Jos Peli palautetaan etuajassa, ei Vuokralleantaja ole velvollinen korvaamaan lyhentynyttä vuokra-aikaa.

6. Vuokralleantajan vastuu

Vuokralleantaja vastaa Pelin normaalista kulumisesta aiheutuvista korjauskustannuksista. Vuokralleantaja ei vastaa Pelin käytöstä tai rikkoutumisesta Vuokralleottajalle mahdollisesti aiheutuvista välillisistä tai välittömistä kustannuksista tai vahingoista.

7. Vuokralleottajan vastuu

Vuokralleottaja on vastuussa Pelin vahingoittumisesta. Vuokralleottaja sitoutuu vuokrausehdot hyväksyessään huolehtimaan tuotteesta parhaansa mukaan. Vuokralleottaja on velvollinen suorittamaan varastetusta, kadonneesta tai vahingoittuneesta Pelin tai sen irtaimistosta  Vuokralleantajalle uushankintahintaa vastaavan korvauksen.

Vuokralleantajalla on oikeus periä mahdolliset Pelin puhdistus- ja kunnostuskulut Vuokralleottajalta erikseen, mikäli puhdistus tai kunnostustyö poikkeaa tavanomaisesta.

8. Tekijänoikeus

Peli on taiteellinen teos, joten tähän sovelletaan tekijänoikeutta ja suomen tekijänoikeuslakia.

Peli ja siihen liittyvän materiaalin ja rekvisiitan tekijänoikeus on aina Pako Group Oy:llä.

Vuokralleottajan on huolehdittava siitä ettei tekijänoikeutta loukata.

Yksityiskohtaisten kuva ja videotallenteiden tekeminen ja jakaminen sosiaalisissa medioissa on kielletty.

Peliä eikä sen osia saa kopioida, tallentaa tai muulla tavalla hyödyntää omissa tarkoituksissa ilman lupaa.

9. Vuokrauksen peruuttaminen

Vuokran voi peruuttaa ilman maksun menetystä 7vrk ennen varattua ajankohtaa.
Mikäli peruutus tehdään vähemmän kuin 7vrk ennen vuokran alkua pidätetään 50% vuokran kokonaishinnasta. Mahdolliset maksun palautukset tehdään Vuokralleottajan ilmoitetulle pankkitilille.

10. Erimielisyydet

Tätä sopimusta koskevat erimielisyydet ratkaistaan Suomen lain mukaan Vuokralleantajan kotikunnan oikeuslaitoksessa. Mikäli asiakas on yksityishenkilö, nämä ehdot eivät vähennä asiakkaalle kuluttajansuojalaissa määriteltyjä oikeuksia.