Tarjoamme myös yksityistilaisuuksia pakohuoneeseemme!

  • Pikkujoulut
  • Merkkipäivät
  • Virkistyspäivät

2 pelihuonetta ja viihtyisät kokoustilat omaan käyttöön!

Tarvittaessa järjestämme kahvitarjoilut, täytekakut sekä purtavaa ja virvokkeet.

Pakohuoneet ovat ihanteellinen tapa irtautua arjesta mielekkäällä sekä hieman erilaisella tavalla. Pakopelit testaavat ryhmän kommunikointi- ja yhteistyötaitoja, minkä takia ne sopivatkin mainiosti juuri yrityksille! Yhteiset onnistumisen kokemukset lähentävät ryhmän jäseniä ja kokemuksessa riittää varmasti muisteltavaa. Meiltä löydätte tällä hetkellä kaksi älynystyröitä kutkuttavaa ja visuaalisesti upeaa huonetta täynnä kiehtovia tehtäviä. Huoneidemme teemoina on hyytävä Hannibal ja upea steampunk –henkinen Dr. Shtein. Yksi pakopeli vie siivouksineen aikaa 1,5 tuntia, joten kahdelle peräkkäiselle ryhmälle varaamme peleihin aikaa kolme tuntia. Samaan aikaan pakohuoneisiimme mahtuu pelaamaan jopa 16 henkilöä.

Viettäkää unohtumaton päivä pakohuoneella ja varatkaa paikka kokonaan itsellenne! Pakopelien lisäksi ryhmä voi nauttia kokoustiloissamme halutuista ruoka- ja juomatarjoiluista, sekä viettää aikaansa esimerkiksi pelaten lautapelejä tai Buzz -tietovisapeliä! Mukaan voi tuoda halutessaan myös omat ruoka-/juomatarjoilut tai käyttää omaa catering -palvelua.

Kokoustiloissamme on myös mahdollista järjestää wine tasting. Tiedustele lisää täyttämällä lomake tai sähköpostilla. Wine tasting on varattava vähintään 5 viikkoa ennen tapahtumaa kouluttajan aikataulun vuoksi!

Tiedossa synttärit tai pikkujoulut kaveriporukalla? Palvelukattaus koskee myös yksityisiä!

Ota meihin yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva paketti! Yksityistilaisuudet mahdollisia myös normaalien aukioloaikojen ulkopuolella! huom. Laskulla maksettaessa perimme laskutuslisän 10€.

KYSY TARJOUSTA

Pakohuone pikkujoulut alkupala tapas, pako group lahti

KOKOUSTILAT 24 HENGELLE!

Erityisesti yrityksille suunnatut kokoustilat tarjoavat oivan mahdollisuuden nauttia pakopelien yhteydessä myös ruokatarjoilut samoissa tiloissa! Tulkaa viettämään unohtumaton päivä pakohuoneella, nauttien pelien ohessa esimerkiksi maittavia alkupaloja!

Tiloissa on 65″ televisio sekä valkotaulu kokouksia ja muita tilaisuuksia varten.

Mahdollisuus kahvitarjoiluiden lisäksi myös kattavampaan alkupala tarjoiluun.

Pöytäryhmät voidaan asettaa eri järjestykseen ryhmänne tilanteen ja tarpeen mukaan.